Žrebanje 3DS Pokemon

Pokemon loterija

Na preteklih sejmih smo imeli za vse navdušence Pokemonov, tekmovanje v igri s kartami, Pokemon TCG. Vendar bomo to leto program popestrili še s Pokemon loterijo!

Kaj je pokemon loterija?

Pokemon loterija je majhna loterija, kjer bomo podarili shiny, shiny kompetitivne, legendarne, shiny legendarne in event pokemone 30 srečnim izrebancem.

Kako se udeležiti loterije?

Za udeležitev loterije, se morate samo prijaviti na informacijski točki, kjer boste prijeli listek s 3 številkami. Prijava je brezplačna. Prijavite se lahko od 10.00 do 17.00 ure. Listke skrbno hranite do 17:30, saj se bo takrat izvajalo žrebanje loterije. Vsak posameznik lahko dobi samo 1 listek! Prosimo, da pri prijavi prinesete tudi dokument s sliko.

Nagrade:

Nagrade se delijo na 5 delov:

Kako bo potekalo žrebanje?

Ob 17:30 se bo izvajalo žrebanje. Vsi tisti, ki ste se prijavili morete ob tisti uri bit prisotni pred odrom z žrebnim listkom v roki. Žrebanje bo potekalo na odru pri Lonki, kjer se bo izžrebalo 30 zmagovalcev.

Žrebanje se bo začelo s 1. delom nagrad in se končalo s 5. delom. Za 3. in 4. del žrebanja se bo najprej povedalo ime pokemona, ki je za nagrado, po tem pa se bo izžrebal listek.

Izžreban listek dobi tistega pokemona. Po končanem žrebanju se zmagovalci loterije obrnejo na informacijsko točko, kjer bo potekala izmenjava FC-jev ter nagrad oz. pokemonov.
Izmenjava pokemonov poteka takoj po zaključku žrebanja. Kasnejša izmenjava po sejmu ne bo možna!

Pri podelitvi zmagovalec priskrbi, da:

Pokemoni, ki se podeljujejo za nagrado niso bili ulovljeni s strani članov društva, zato ne moremo zagotavljati, da so bili pokemoni legalno ulovljeni oz. klonirani.