Posebni Gostje

Animoku Tabletop

Na sejmu stripov in družabnih iger Animé vam bomo nudili kar široko paleto namiznih iger, katere boste lahko igrali. Lahko boste vohuni v igri The Resistance, stavili na kameljih dirkah v igri Camel Up (Supercup), si prilastili dediščino, ki vam sploh ne pripada, v igri Hoax, se prebili skozi številne slepe hodnike v igri Labyrinth, napravili svojo družino tako nesrečno, da bo na koncu umrla, v igri Gloom ali pa se s kolegi pomerili v igri Munchkin. Na voljo bodo vsekakor tudi še druge igre, za razlago pravil pa vam bodo na voljo člani naše skupine.

Animoku srečelov

Na sejmu stripov in družabnih iger Animé bomo imeli tudi srečelov oz. bomo zbirali donacije za namene naše skupine in našega dogodka MokuMatsuri, za kar vas bomo tudi nagradili. Za vsak 1 € donacije boste prejeli eno srečko. Za vsakih 10 € donacije boste prejeli 11 srečk (10 + 1 gratis). Za vas smo pripravili bogate nagrade, del katerih lahko vidite na priloženi sliki, čeprav to še zagotovo ni vse. Pridite in preizkusite svojo srečo na naši stojnici.

Promocija dogodka MokuMatsuri: Yami no shinzou

Na sejmu stripov in družabnih iger Animé pa bomo na naši stojnici promovirali tudi naš festival MokuMatsuri, katerega letošnja tematika so japonske zgodbe o duhovih oz. japonske grozljivke, pa tudi njihova primerjava z zahodnimi kulturami. Na naši stojnici bodo tako na voljo letaki za dogodek, vizitke naše skupine in pa tudi kar nekaj drugega zastonj promocijskega materiala (vzorci mang, plakati, nalepke itd.).