Stojnice

Anchan

Anchan je mlada spletna trgovina, katere namen je širjenje japonske ter korejske mladinske mode, s fokusom na sklopa kawaii ter kakkoii.

Facebook: Anchan
Web: www.anchan.si

AnimeShop.si

AnimeShop.si je spletna trgovina, ki prodaja različne anime, manga, superhero, movie, pop-culture in gaming artikle. Pri njih lahko dobite kape, verižice, obeske, figurice, podloge za miško, prstane in še mnogo več. Udeležujejo se tudi veliko slovenskih in tujih anime dogodkov. S sponzorstvi se trudijo pomagati pri razvoju slovenske anime scene in rasti anime dogodkov.

Facebook: AnimeShop.si
Web: www.animeshop.si

Antro del Pelegrino

Z današnjim dnem oznanjamo sodelovanje med L'Antro del Pellegrino in Hot Toys Italia, prvi portal v celoti posvečen najboljšim lutkam na mednarodnem trgu!

HotToysItalia.it poskuša biti za lokalnega zbiratelja referenčna točka, kjer je možno najti tehnične informacije o vseh lutkah, izdelane pri Hot Toys; informacije, ki so sicer razpršene po celotnem internetu.

Facebook: Antro del Pelegrino
Web: www.antrodelpellegrino.com

Bavant Design

Modelarji, sestavljalci kompletov (plastičnih, lesenih ali iz kakšnega drugega materiala) in modelčkov (letala, ladje, helikopterji, multirotorji, avti, rakete itd.) so se spraševali glede rezanja materialov, ki jih uporabljamo. Ti so lahko raznoliki, vsi isti ali pa le kanček različni med sabo. Z rezanjem na roko se je vedno dogajalo, da so rezi bili drugačni kot bi morali biti, kar je porabilo veliko časa za brušenje. Vedar kljub temu niso bili še pravilno izoblikovani, in tako smo lahko le nemočno gledali leteče modelčke ostalih.

Ste kdaj razmišljali, da bi kose narezali z CNC strojem ali pa bi jih naredili s 3D tiskalnikom? Postopki, ki so dosti natančnejši kot ročno rezanje in tudi hitrejši.

V našem podjetju režemo različne materiale, ki se jih uporablja za modele in na drugih področjih (svetlobne komponente, znaki, rekviziti itd.), s pomočjo CNC 3D stroja.

Printanje 3D komponent, ki postaja vedno bolj razširjeno, nudimo tudi ostalim.

Delamo z različnimi materiali: les, vezane plošče, balza, vitroplast (G10, G11), ogljik, kevlar, MDF plošče (mediapan), depron, kapa plošče (depron plošča prekrita s kartonom, plastiko, pleksi-steklom itd.).
Nudimo rezanje in obdelavo z računalniško vodenim strojem. Kar se tiče 3D printanja trenutna ponudba zajema tiskanje ABS oz. PLA materialov, vendar jo bomo v kratkem razširili z DLP postopkom, ki omogoča tiskanje s svetlobnim postopkom s pomočjo UV strjevanja.
Ponudba vključuje načrtovanje objekta v AutoCAD-u, Corel Draw-u ali celo s paketom programov SOLID Works in nato 3D printanje in/ali rezanje objekta.

Naročnik, ki si želi manjših rezov, mora posredovati načrte z merami, ki pa jih lahko sestavimo tudi pri nas.

Močno priporočamo, da naročnik nariše svoj dezajn v DWG ali DXF formatih (AutoCAD), CDR formatu (Corel Draw X5) ali AI (Adobe Illustrator), SLDPRT ali STL (SOLID Works, PRO Engineer, Catia, Maya itd.) ali z določenimi zahtevami v PDF-ju.

Manj zapleteni načrti so lahko v PDF-ju.

Pošljite nam načrte preko elektronske pošte ali drugih spletnih načinov, ali pa jih osebno prinesite. Material za izdelavo je lahko kupljen pri nas, lahko ga pa stranka tudi sama priskrbi.

Facebook: Bavant Design

Chibipyro

Kdo je Chibipyro? Lepo pozdravljeni! Moj vzdevek je Chibipyro; “Chibi” je Japonska beseda, ki pomeni “majhen” medtem ko “Pyro” v Latinščini pomeni “ogenj”. Zakaj tako ime? Mogoče samo zato, ker mi je všeč kombinacija omenjenih besed ali pa zato, ker sem res majhen ogenj. Sem še zelo mlada z malo izkušnjami, ampak obožujem umetnost in rada ustvarjam.

Facebook: Chibipyro
Etsy: Chibipyro

Ciak Store

Ciak Store je trgovina, ki se nahaja v mestu Pordenone v Italiji. Ciak Store je lani prvič sodeloval na nasem sejmu in se bo sejma ponovno udeležil letos. Prodajalci so prijazni in komunikativni, in tudi letos vam bodo ponudili pestro izbiro izdelkov posterjev, verižic, kap, majc iz znanih filmov ter animejev.

Facebook: Ciak Store

LadyAndTheLion

Ogrlice z medaljoni na temo filmov (Harry Potter, Marvel, Star Wars), serij (Game of Thrones, Supernatural, Avatar the Last Airbender, Doctor Who) in video iger (Assassins Creed, Destiny).

MusShop

MusShop je prodajalna za vse Harry Potter fane! Pripomočki, čarobne palčke, cosplay, oblačila! Trgovina na spletu in face to face shop! (MusShop opozorja vse, da ne odgovarja za morebitno krajo ali izgubo poštnih pošiljk , zato priporoča priporočeno pošto.)

Facebook: MusShop