Tekmovanje v Tekken Tag 2

Uvod

Tekken je arkadna pretepaška igralna franšiza, ki jo razvija in objavlja Namco Entertainment. Prva igra v serji je bila izdana leta 1994. Igra je potem dobila veliko nadaljevanj, od katerih je Tekken 3 najbolj znan in je vse do danes še vedno najbolj prodajana pretepaška igra. Tekken je bila ena izmed prvih pretepaških iger, ki je uporabljala 3D animacijo, kar je blo za tisti čas nekaj povsem revolucionarnega. Trenutno imamo na voljo 6 glavnih tekken iger in pa 2 posebni izdaji pod imenom Tekken Tag 1 in 2. Trenutno je v izdelavi Tekken 7, ki bo izšel naslednje leto.

Tekmovanje

Tekken Tag Tournament 2

Tekken tag 2 (in Tekken tag) se od ostalih Tekken iger razlikuje v tem, da mora vsak igralec izbrati 2 lika s katerima se bo boril. Izbira ni zgolj estetska, ampak je za večjo možnost zmage potrebno izbrati lika, ki se dobro dopolnjujeta. Če ste ljubitelji Tekken iger pridite pokazati vaše spretnosti na turnir v Tekken tag 2 na Anime sejem ob 17ih.

Pravila: